Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/5946807

Ág formájú ezüst csakra medál
Ág formájú ezüst csakra medál
17 480 Ft
ÚJ

Ág formájú ezüst csakra medál

925 Sterling ezüstből készült! Csakra medál, navett alakú kövekkel. A medál egy faágat formál meg, melynek levelei a kövek.
Kövei: gránát, karneol, citrin,olivin, topáz, iolit és ametiszt.
A csakra medál olyan ásvány, illetve kristály gyöngyökből áll, amelyek közvetlenül a bőrrel érintkezve és az aurában fejtik ki jótékony hatásukat. A kristálygyógyászok szerint a féldrágakövek valójában gyógyító kövek, és a csakrák rezgésének megfelelő ásványokat viselve segíthetjük azok energiaáramlását. A hét csakra kő egy ékszerben harmonizálhatja a csakrákat.

A testen felülről lefelé haladva az egyes csakrákat a következő kristályok segítik – korona csakra: ametiszt; homlok csakra: szodalit; torok csakra: türkenit; szív csakra: aventurin (lehet rózsakvarc is, ami a szeretet kristálya, de esztétikai szempontok miatt inkább zöld színű követ választottam az ékszerekbe); erő csakra: citrin vagy sárga kalcit; nemi csakra: karneol; gyökér csakra: vörös jáspis vagy gránát.

A gránáttal készült csakra medál különösen a következő csillagjegyűeknek ajánlott: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas és Bak.

A csakrák
A csakrákMi a csakra?
A tantrizmus és a tantrikus buddhizmus szerint a csakrák energiaközpontok. Ezeken keresztül a test energiát vesz fel a környezetéből (az óramutató járásával megegyező irányban forog), és ad le, ha az ellenkező irányban mozog. A csakra szó ezt a forgást, örvénylést fejezi ki, hiszen ennek a szankrit eredetű szónak a jelentése: kerék.

Úgy tartják, hogy a csakrák nem a fizikai, hanem az éteri test részei.

A csakrákat a főbb érzékszerveinkkel nem érzékelhetjük, ám vannak olyan „tisztánlátók”, akik képesek az aurát (a testet körülvevő energiamező) és a csakrákat „látni”, azok működését figyelemmel kísérni.

Különböző spirituális tanok eltérő számú csakráról szólnak, de az általánosságban elfogadott szám a 7, amelyek a legfőbb csakrákat jelölik.

Hogy működnek a csakrák?
A hinduizmus szerint 7 fő csakra van, amelyeket csatorna (nadi) köt össze egymással az életerő (prána) továbbítása céljából. Ez az életerő működteti a test szerveit. Ha kibillenés van, ha valamelyik csakra nem működik megfelelően (pl. nem vesz fel elég energiát a környezetből, illetve mindig csak lead), a csakrákhoz tartozó szervek sem működnek megfelelően.

Mivel lehet segíteni a működésüket?
A kristálygyógyászatban a kezelések során az aurában vagy közvetlenül a testen helyezik el az adott területre, terápiás céllal alkalmazott kristályokat. A gyógyító kövekről azt tartják, hogy a tartós eredmény elérése érdekében célszerű az aurában tartani őket. Ennek legegyszerűbb módja, ha ékszerként viseljük őket. A csakra ékszerek mindazon kristályokat tartalmazzák, amelyek a hagyományok szerint segíthetik a csakrák harmónikus működését.


Saját certificattal küldjük!
Méretei kb: 14*35 mm
Raktáron :  1 db
17 480 Ft
Adatok
Cikkszám
39898